yogacentrum curacao vvyn e-mail

Aanbod

Yogalessen voor beginners en gevorderden
Door middel van de lichaamshoudingen, ontstaat er na inspanning een diepe ontspanning in het lichaam die op den duur als gevolg heeft dat er een verhoogd lichaambewustzijn ontstaat. Yoga is tevens een spirituele weg die de mens de ruimte geeft om zijn eigen mogelijkheden te ontdekken op een bij hem of haar passende wijze.

Meditatie geeft een diepe rust van lichaam en geest. Tijdens de meditatie wordt de ademhaling kalmer en daardoor het melkzuurgehalte in het bloed lager. Het geeft meer stabiliteit van het autonome zenuwstelsel en minder gespannenheid.

Ademtherapie is een combinatie van ademhalen en yogahoudingen. Tijdens de behandeling wordt je ondersteund met het observeren van de ademhaling. Er wordt ondersteuning gegeven hoe je de ademhaling op verschillende punten verbetert.

Ayurvedische massage wordt al eeuwenlang een techniek toegepast om het lichaam en de geest tot diepe ontspanning te brengen. Door deze massage techniek wordt de stofwisseling geactiveerd waardoor afvalstoffen sneller door het lichaam worden afgevoerd.