yogacentrum curacao vvyn e-mail

Persoonlijk

Korte levensloop van Yvonne Martin, in 1993 is ze afgestudeerd aan de Hogeschool Haarlem voor de Hogere Beroepsopleiding Personeel & Arbeidsmarkt politiek. Voordat ze aan deze opleiding start, werkt ze vanaf midden jaren ‘70 in verschillende segmenten binnen de gezondheidszorg.

De rode draad binnen de sector gezondheidszorg is; er zijn voor een ieder om daar de hulpende hand te geven op die plek waar het op dat moment nodig is. De draad spint zich voort binnen de sector arbeidsbemiddeling waar vraag en aanbod bij elkaar gebracht wordt door de juiste man/vrouw op die plek neer te zetten waar dat gevraagd wordt. Het bemiddelingswerk doet ze in drie belangrijke sectoren van de arbeidsmarkt; Dienstverlening & Zorg, Industrie en Overheid. Deze sectoren zijn aparte werelden met veel onderlinge verschillen. Elke sector heeft haar eigen unieke marketingplan opdat de organisatie kan inspelen op de arbeidsmarkt en zich tijdig aanpast met haar personeelplanning & organisatie beleid.

Naast de dynamsiche werkzaamheden, begint ze in 1999 aan een driejarige Raya opleiding om het werk goed te kunnen uitoefenen. Ze vervolgt haar yogaopleiding aan de Saswitha opleiding voor Yoga & Wijsbegeerte. Met de kennis van de Raya school gaat ze in de avonduren parttime yoga lessen geven.

Ze behaald in 2006 haar diploma aan het Saswitha Instituut voor Yoga & Wijsbegeerte met als specialistatie Chakra psychologie.

Na een een aantal jaren besluit ze het lichaamswerk voort te willen zetten in een eigen praktijk. Het lang gekoesterde moment om in het buitenland te gaan wonen & werken is  daar, in 2007 emigreert ze naar haar geboorte eiland Curacao. In 2011 wordt officieël het Yoga Centrum Curacao N.V. opgericht. Ze geeft spiritueel onderricht vanuit een zekere gelijkwaardigheid, waardoor iets gemakkelijk erkend wordt. Het terrein is: Adem & Ademtherapie, Mindfulness & Meditatie cursussen, Meditatie- Yoga retraites, Yoga voor beginners & gevorderden. Ayurvedische massages voor herstel en behoud van een gezond lichaam.

  • Gecertificeerd- HRM/Personeelswerker
  • Gecertificeerd- Hatha yoga docent (500 RYT)
  • Gecertificeerd voor Ademtherapie
  • Gecertificeerd voor Ayurvedsiche massages
  • Cursus TM Meditatie

Wil je meer weten? Of wil je je opgeven? Dan kun je mailen of bellen: info@yogacentrumcuracao.com

Skype me! +5999 5283029